Gavra.
Gavra is een groothandel in keramische tegels en surfaces in de regio Antwerpen. Bij ons vind je het grootste tegelaanbod in België: vloer en wandtegels in alle mogelijke materialen, formaten, kleuren en stijlen. Van landelijk tot modern, van budgetvriendelijk tot exclusief, voor binnen en buiten Alle bekende merken zoals Porcelanosa, Mosa, Zellige onder 1 dak! https://www.e-woodproducts.nl/

Interieur groothandel.
Je kunt deze webshops en winkels zien op ons overzicht van de verkooppunten. Niet elk verkooppunt verkoopt alle artikelen uit het assortiment van Goround Interior. Goround Interior is een interieurgroothandel die producten ontwerpt en ontwikkelt voor in huis. Meer lezen over Goround Interior? meubelentorrekens.be

Apiligne.
FABRIKANT VAN DECORATIEVE OLIELAMPEN EN HUISPARFUMS GROOTHANDEL IN GEBOORTE, BRUIDS, KERST EN RELATIEGESCHENKEN, INTERIEUR DECORATIE, BADARTIKELEN EN TOEBEHOREN. Uw groothandel bij uitstek voor geboorte, huwelijks, kerst of relatiegeschenken, secretaresse dag, dag van de klant, voor een vriendenbezoek of een geschenk ZOMAAR! goedkoop buitenspeelgoed kopen

Agimex, specialist-groothandel in plafonds, wandsystemen en bevestigingen Agimex.
Reeds meer dan 20 jaar is Agimex, dealer van de grote merken, een gevestigde waarde als specialist-groothandel in plafond en wandsystemen voor interieur en afwerkingsbedrijven gespecialiseerd in droogafbouw. Wij bieden een ruim assortiment van vooraanstaande merken, die bekend staan om hun duurzame producten die voldoen aan de hedendaagse bouweisen.

Kaja Interieurs HGC-HANOS Horeca Groothandel.
Kaja kan het voor u uitdenken en realiseren. Door jarenlange ervaring én roots in de horeca, weten de specialisten samen met u tot uw perfecte interieur te komen. Kaja Interieurs verzorgen de inrichting van hotels, restaurants cafes, zorg en onderwijsinstellingen, sport recreatiebedrijven en bedrijfsruimtes.

Groothandel interieur decoratie Blyco Textile.
Bestel nu bij uw home decoratie groothandel. Voortaan kunt u gemakkelijk en snel al uw gewenste interieur decoratie bestellen via Blyco Textile, uw persoonlijke huisdecoratie groothandel. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag onze producten aan uw collectie toevoegen?

Wyers: groothandel voor de woninginrichting.
In Kortrijk had het bedrijf een weverii. Wyers was een groothandel en leverde alleen aan de handel: winkeliers, woninginrichters en stoffeerders. Tot in de jaren 1960 liep het bedrijf als gesmeerd, maar daarna vonden de klanten andere manieren om aan linoleum en tapijt te komen. Fabrikanten gingen rechtstreeks aan winkeliers leveren. Ook veranderde de smaak van de consument: parket en laminaat in plaats van linoleum en tapijt, Luxaflex en lamellen in plaats van gordijnen en vitrage. Wyers had geen groeimogelijkheden meer en het marktaandeel kromp. In 1995 werd Wyers failliet verklaard. Wyers speelde lange tijd een belangrijke rol in interieurtextiel. Daarom is het vaktijdschrift dat het bedrijf uitgaf interessant voor het TextielMuseum. Dit vaktijdschrift voor de woninginrichter was achtereenvolgens getiteld Wyers-tijdschrift, Interieur en Ons Huis.

Groothandel in meubelen en tuinmeubelen.
Groothandel in meubelen en tuinmeubelen. Marc Vandecasteele Co is een toonaangevend importeur van trendy meubelen, tuinmeubelen en decoratie. Onze troeven: keuze uit een breed gamma, goede opvolging en uitstekende service. We exporteren wereldwijd. Binnen Europa zijn we vooral actief in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.